Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci medalii cucerite de sportivii Budokan Ryu la Campionatul Național de Karate WUKF

0 58

Clubul sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, a participat la finalul săptămânii trecute la Campionatul Național de Karate WUKF, ediția 2017, desfășurat la Târgoviște.

Competiția a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF și a avut o participare record, adunând la start 840 de sportivi reprezentând 62 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu un lot format din 11 sportivi, care la finalul competiției au reușit să aducă acasă 5 medalii, respectiv 3 de aur, una de argint și două de bronz, precum și 3 locuri 4.

Astfel, medalii de aur și titlul de Campion Național a revenit sportivilor Dorin Pănescu, Vlad Bota, Alexandru Pănescu și Valerian Derta la proba de Kumite Echipe Sanbon 15-17 ani.

De asemenea, Dorin Pănescu și Vlad Bota au obținut medalii de aur la probele de kumite individual masculin 15-17 ani -65kg, respectiv -70kg.

Medalie de argint au obținut sportivii Dorin Pănescu, Vlad Bota, Alexandru Pănescu și Valerian Derta la proba de Kumite Rotativ 15-17 ani.

Medalii de bronz au obținut Denisa Boca la proba de kumite individual feminin +18 ani, -60kg și Cătălin Vădean la kumite individual masculin 11-12 ani.

Locul 4 au obținut sportivii Iulia Pop la kumite individual feminin 15-17 ani, Luca Ciciovean la kumite individual masculin 11-12 ani și Alexandru Pănescu la kumite individual masculin 15-17 ani.

După Campionatele Naționale, echipa Budokan Ryu își continuă pregătirile pentru Campionatul European de Karate WUKF, care va avea loc în luna aprilie la Cluj-Napoca.

În acest sens, la finalul acestei săptămâni, CS Budokan Ryu organizează la Dej un stagiu de pregătire pentru Kumite, condus de Sensei Drocsa Joszef, antrenor al lotului național.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More