Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci medalii europene de aur cucerite de sportivii sălăjeni

0 47

lotul romaniei la campionatul european karate

Campionatul European de karate tradițional pentru juniori, tineret și seniori a fost unul productiv în acest an pentru sportivii clubului Terra Kid din Zalău, care s-au întors acasă cu opt medalii, dintre care cinci de aur.

Lotul reprezentativ al României la Campionatul European de karate tradițional pentru juniori, tineret și seniori a avut în componență și cinci sportivi de la clubul Terra Kid Zalău: Marc Crecan la juniori, Iulia Cliţan la tineret, Călin Marincaş la seniori, Szeri Roberta şi Solyom Szilard la copii.

Competiția s-a desfășurat în apropiere de Veneția, în localitatea italiană Caorle și a adus o salbă de medalii pentru reprezentanții Sălajului.

Iulia Clițan a câștigat aurul la kumite echipe feminin, Szeri Roberta a cucerit argintul la kata, în timp ce Marc Crecan a luat aurul la kumite echipe masculin. Marc Crecan a cucerit și o medalie de argint la kumite individual și o medalie de bronz la fuku-go.

Călin Marincaș, se putea întoarce acasă cu patru medalii de aur, dar a câștigat ”doar” trei, la kumite echipe, kumite individual și Fuku-go. Triplu campion european în acest an, Marincaș a fost nevoit să se mulțumească doar cu argintul în proba de kata.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More