Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci medalii europene de aur cucerite de sportivii sălăjeni

0 23

lotul romaniei la campionatul european karate

Campionatul European de karate tradițional pentru juniori, tineret și seniori a fost unul productiv în acest an pentru sportivii clubului Terra Kid din Zalău, care s-au întors acasă cu opt medalii, dintre care cinci de aur.

Lotul reprezentativ al României la Campionatul European de karate tradițional pentru juniori, tineret și seniori a avut în componență și cinci sportivi de la clubul Terra Kid Zalău: Marc Crecan la juniori, Iulia Cliţan la tineret, Călin Marincaş la seniori, Szeri Roberta şi Solyom Szilard la copii.

Competiția s-a desfășurat în apropiere de Veneția, în localitatea italiană Caorle și a adus o salbă de medalii pentru reprezentanții Sălajului.

Iulia Clițan a câștigat aurul la kumite echipe feminin, Szeri Roberta a cucerit argintul la kata, în timp ce Marc Crecan a luat aurul la kumite echipe masculin. Marc Crecan a cucerit și o medalie de argint la kumite individual și o medalie de bronz la fuku-go.

Călin Marincaș, se putea întoarce acasă cu patru medalii de aur, dar a câștigat ”doar” trei, la kumite echipe, kumite individual și Fuku-go. Triplu campion european în acest an, Marincaș a fost nevoit să se mulțumească doar cu argintul în proba de kata.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.