Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci persoane cercetate pentru furt calificat din societăți comerciale

0 36

Poliţiştii clujeni au extins cercetările faţă de două persoane, reţinând o femeie pentru complicitate la furt calificat, într-o cauză în care alţi trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, în urma unui flagrant efectuat în luna august.

Prejudiciul, creat prin sustragerea de ţigări, produse alimentare şi alcool din mai multe societăţi comerciale, este de circa 20.000 de lei.

 

razie politie Dej (6)

La data de 15 octombrie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj – Poliţia municipiului Dej au extins cercetările faţă de trei persoane, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În aceeaşi cauză, în cursul lunii august, poliţiştii au organizat un flagrant şi au depistat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau ţigarete, în valoare de peste 10.000 lei, dintr-un magazin. În urma acestuia, cei trei, cu vârste cuprinse între 31 şi 38 de ani, din judeţul Mureş, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Totodată, faţă de aceştia s-a emis mandat de arestare preventivă.

Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I. şi D.O.S. Cei trei bărbaţi, în perioada iulie – august, în timpul nopţii, ar fi pătruns prin efracţie, cu feţele acoperite, în mai multe magazine, de unde ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice şi tigări.

Prejudiciul total cauzat părţilor vătămate este de aproximativ 20.000 lei.

Poliţişti au stabilit, în urma continuării investigaţiilor, că alte două persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi sprijinit activitatea infracţională şi au dispus extinderea cercetărilor şi faţă de aceştia.

În baza faptelor reţinute în sarcina sa şi a contribuţiei la comiterea infracţiunilor, femeia de 27 de ani, din judeţul Mureş, a fost reţinută 24 de ore pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Aceasta urmează să fie prezentată în faţa Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, cu cei trei bărbaţi în stare de arest preventiv.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More