Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci persoane puse la pământ de poliţişti în urma unui scandal la Cluj-Napoca

0 360

Cinci persoane au fost imobilizate de către poliţişti în urma unui scandal din incinta unui restaurant din Cluj-Napoca. Un jandarm ar fi fost şi el lovit de către una dintre cele cinci persoane.

Poliția a fost sesizată, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 23:30, cu privire la faptul că, în curtea unui restaurant de pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între mai multe persoane. Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului şi, pentru că la fața locului erau mai multe persoane recalcitrante, au fost solicitate în sprijin și alte echipaje de poliție.

S-a ajuns la imobilizarea a cinci persoane, toate fiind conduse ulterior la sediul unității de poliție pentru clarificarea situației, anunţă IPJ Cluj. De asemenea, în timp ce se încerca imobilizarea persoanelor violente, un polițist ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, iar un jandarm ar fi fost lovit de către un alt bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca.

Documentele întocmite cu privire la acest incident au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More