Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci persoane reținute pentru trafic de droguri – VIDEO

0 44

 

trafic droguri cannabis maramures

Peste 250 de grame de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş, în urma unor acţiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc şi mare risc. Cinci persoane au fost reţinute de procurorii D.I.I.C.O.T., iar faţă de trei dintre acestea a fost luată măsura arestului la domiciliu.

La data de 7 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au efectuat şase percheziţii la locuinţele mai multor persoane din municipiul Baia Mare, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 45 de grame de cannabis, instrumente de porţionare şi pentru consum de droguri (râşnite, pipe, foiţe), precum şi suporţi digitali, telefoane mobile şi alte bunuri.

Persoanele vizate sunt bănuite că şi-ar fi desfăşurat activitatea infracţională începând cu anul 2012, pe raza judeţului Maramureş.

Patru persoane au fost reţinute de procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, iar faţă de trei dintre acestea, tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Generale a Vămilor Cluj şi al jandarmilor.

De asemenea, la data de 9 octombrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Maramureş, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 18, pe raza comunei Rona de Sus, un tânăr, de 21 de ani, în autoturismul căruia a fost descoperit un recipient în care se aflau 210 grame de cannabis.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii D.I.I.C.O.T.. Cercetările sunt continuate sub pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More