Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci situații de urgență pentru pompierii maramureșeni în weekend

0 33

someseanul-pompieri - DSC01799

Pompierii maramureșeni au avut parte de cinci situații de urgență în weekendul care a trecut, toate fiind incendii care au fost lichidate.

Vineri, 27 martie, la ora 22.07, a fost anunțat un incendiu la un șopron de fân în localitatea Crasna Vișeului. Pompierii Secției Vișeu au lichidat incendiul care a distrus circa 4 metri pătrați din șopronul de fân și în jur de 1500 de kg de fân.

Tot vineri, pompierii Detașamentului Sighetu Marmației au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum pe strada Unirii din localitate. În urma incendiului a ars, din fericire, doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Sâmbătă, în Sighetu Marmației pe strada Cuza Vodă, au ars circa 300 de kg de deșeuri menajere dintr-un container. Focul a fost stins de către pompierii sigheteni.

Duminică, la ora 7.41, pompierii băimăreni au fost alertați în legătură cu un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Nistru. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din cadrul primăriei din localitate. Flăcările au distrus circa 50 % din acoperișul de lemn al casei, diverse obiecte de mobilier și circa 10 metri pătrați de perete din lemn.

Tot ieri, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Rapsodiei din oraș. A ars locuința din voioage în suprafață de 60 de metri pătrați, mobilier divers, textile și acte de identitate. În sprijinul pompierilor băimăreni au venit și pompierii Serviciului Privat pentru Situații de Urgență din cadrul S.C. Mobam S.A.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More