Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci tineri bănuiți de furt, identificați de polițiști

0 259

Cinci tineri, bănuiți de furt de carburant au fost identificați de către oamenii legii.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 4 februarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului au identificat doi tineri de 22 și 26 de ani, ambii din Josenii Bârgăului, bănuiți de comiterea unui furt.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieșit faptul că, în perioada 15-17.01.2020, cei doi ar fi furat 60 de litri de carburant din rezervorul unui utilaj care aparține unei societăți comerciale și care era parcat în extravilanul localității Rusu Bârgăului.

De asemenea, la aceeași dată de 4 februarie, polițiștii Postului de Poliție Dumitrița au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, toți din Budacu de Sus, bănuiți de comiterea unui furt.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 15/16.02.2019, cei doi ar fi furat 300 litri de motorină dintr-un excavator ce aparține unei societăți comerciale și care era parcat în apropierea pârâului Budac, între localitățile Dumitrița și Budacu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More