Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cine este bărbatul de lângă Dej înecat în mare la Neptun

2 166

inecat marea neagra

Au trecut aproape două zile de când un bărbat de 46 de ani a dispărut în apele Mării Negre, în stațiunea Neptun. Salvatorii au făcut tot posibilul să-l găsească, însă trupul acestuia nu a mai apărut la suprafața apei de luni după amiaza.

Ovidiu H. se afla în concediu cu soția la Neptun. Cei doi soți au ignorat steagul roșu arborat de salvamari și s-au aventurat în apele învolburate ale mării. Cu un ultim efort, Ovidiu a reușit să-și salveze soția, împingând-o spre mal, însă nu s-a mai putut salva și pe el.

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au scotocit și marți toată ziua zona în care dejeanul a fost văzut ultima oară de turiști, însă fără niciun rezultat. Ei au fost ajutați de mai mulți salvamari dar și de un echipaj al Agenției pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare.

Militarii spun că marea s-a mai liniștit față de ieri, însă curenții sunt încă puternici. Trupul bărbatului ar putea fi prins între stabilopozii aflați lângă vila prezidențială de la Neptun. Pentru că apa este tulbure, scafandrilor le este greu să cerceteze fundul mării.

Ovidiu Hordoan avea 46 de ani și locuia cu soția pe Valea Codorului. Lucra ca șofer pe un microbuz pentru o firmă de transport extern persoane din Bistrița. Cei doi băieți ai familiei,de 24 de ani și de 22 de ani, erau plecați la muncă în străinătate când au aflat teribila veste. Acum trebuie să se întoarcă în țară pentru a-și îngropa tatăl. Asta, însă, doar după ce trupul neînsuflețit al acestuia va fi scos din apele Mării Negre, care i-au adus sfârșitul.

CITIȚI ȘI: A fost găsit cadavrul dejeanului înecat la Neptun

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. bnuhihji spune

    nu era nici un steag arborat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More