Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cine este bărbatul găsit mort la Nireș și care este cauza decesului

0 74

Bărbatul găsit decedat la Nireș, dezbrăcat pe jumătate, a fost identificat de polițiști. Între timp și medicii legiști au efectuat necropsia cadavrului și s-a aflat adevărata cauză a decesului. După concluzii, anchetatorii spun că bărbatul a avut parte de o moarte dureroasă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea 66 de ani și era domiciliat chiar în Nireș. Ieri, la macabra descoperire oamenii nu l-au recunoscut, însă polițiștii l-au identificat în câteva ore.

Documentele aflate în dosarul procurorilor dovedesc faptul că decesul clujeanului a survenit în urma hipotermiei. Verificările arată că bărbatul a plecat de acasă cu mai multe ore înainte de a fi găsit fără viață. Polițiștii spun că acesta ar fi consumat alcool, iar la întoarcerea spre casă ar fi căzut într-un pârâu aflat în imediata apropiere a zonei în care a fost găsit fără viață. Clujeanul, beat fiind, ar fi greșit drumul spre casă și ar fi încercat să scape de hainele ude, spun surse din anchetă. Acesta a intrat în hipotermie și a murit înghețat în curtea unui consătean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More