Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cine este cel mai frumos român, care va reprezenta România la Mister World 2014

3 584

Bogdan Mierla - Mr. World Romania 2014 - 2

Bogdan Mierlă, un tânăr din Suceava, a fost desemnat oficial Mr. World Romania 2014, urmând să reprezinte țara noastră la competiția Mr. World 2014 care se va desfășura anul acesta în Torbay – Anglia, în perioada 30 mai – 16 iunie.

Tânărul din Suceava a fost ales să reprezinte România în urma selecției naționale Mr.World Moldova 2014, organizate de agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Mr. World în România și Republica Moldova. Finala Mr. World 2014 va avea loc pe 15 iunie, urmând să fie transmisă în direct online pe pagina oficială.

Bogdan Mierlă are 22 de ani și 1,86 metri înălțime. Este absolvent al Facultății de Management din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, iar în prezent urmează cursurile programului de master Turism și Servicii.

Bogdan vorbește fluent limba engleză și dintotdeauna a urmat cu strictețe un stil de viață sănătos. Este interesat de cultură și civilizația britanică și citește mult despre locul unde urmează să ajungă pentru a fi pregătit și la acest capitol. Printre pasiunile reprezentantului României la Mister World se număra călătoriile, muzica pop și soul, filmele, mai ales seria filmelor cu James Bond, fotbalul și dansul. Ambițiile tânărului sucevean ar fi să devină un model internațional și să dețină propria afacere în care să se ocupe de creșterea cailor de rasă.

Misiunea nu va fi una chiar ușoară pentru tânărul român, care va concura în Anglia alături de alți aproximativ 60 de candidați din tot atâtea țări din întreaga lume.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Alinutza spune

    Ii urat baiatul asta. Ce dracu mai, cine l-a ales ? Doar cand ma uit la parul ala a lui imi vine sa il rad in cap. :)) devil

  2. Iulian spune

    E amantul lui Andras CHiriliuc, cum crezi că se mișcă?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More