Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cine este tânărul din Dej, arestat preventiv pentru proxenetism

0 3.458

tudor vlasin proxenet dej

Polițiștii dejeni au reținut marți, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Dej, bănuit de comiterea infracţiunilor de proxenetism şi influențarea declarațiilor. Faţă de acesta, instanţa competentă a luat miercuri măsura arestării preventive.

Potrivit informațiilor oferite de către Judecătoria Dej, Tudor Vasile Vlașin a fost arestat preventiv miercuri, 29 aprilie, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliție al județului Cluj. Acesta este acuzat că ar fi înlesnit şi beneficiat de foloase materiale de pe urma practicării prostituției în Austria de către o femeie, de 24 de ani, din Dej.

ACTUALIZARE:

Mama lui Tudor Vlașin ne-a contactat telefonic în legătură cu acest articol, având rugămintea de a face public și numele tinerei din Dej implicată în acest caz.

”Așa mi se pare corect, să dați și numele tinerei din Dej, nu doar numele fiului meu. Dacă nu știați cine este tânăra vă spun eu. Este vorba despre Andreea Nagy, fosta prietenă a fiului meu”, a declarat pentru Someșeanul.ro mama lui Tudor.

Potrivit anchetatorilor, s-a constatat că, pe parcursul cercetărilor penale, bărbatul ar fi încercat să o determine pe femeie, prin constrângere, să-şi retragă declarațiile date în fața organului de urmărire penală şi să consemneze aspecte nereale cu privire la faptele pentru care acesta era investigat.

arestare preventiva vlasin tudor vasile

Tudor Vlașin nu este la primul caz în care este cercetat de către oamenii legii.

În 2009, tânărul din Dej a fost condamnat de către Judecătoria Dej la 2 luni de închisoare cu suspendare pentru înșelăciune, pentru ca la începutul anului 2012 Tudor Vlașin să fie condamnat de aceeași instanță la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice.

Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Baia Mare, de unde a fost pus în libertate condiționată în decembrie 2012, prin sentința dată de către Judecătoria Baia Mare.

tudor vlasin eliberat conditionat

Nici de această dată dejeanul nu s-a cumințit, iar în iulie 2013 acesta a fost propus pentru arestare preventivă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej, într-un nou dosar, însă atât instanța de la Dej, cât și Tribunalul Cluj au decis ca Tudor Vlașin să fie judecat în stare de libertate.

Doi ani mai târziu, tânărul de 26 de ani din Dej este cercetat de către oamenii legii pentru proxenetism, fiind arestat preventiv în 29 aprilie 2015 și depus în arestul IPJ Cluj.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More