Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”, concert caritabil pentru paramedicul SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

0 76

spectacol caritabil Florin Benea Gherla (10)

Aproximativ 200 de persoane au participat luni seara la concertul caritabil ”Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”, organizat la Casa Municipală de Cultură Gherla.

Colegi de serviciu și de suferință ai lui Florin Benea au pus umărul la organizarea acestui eveniment, la care au răspuns prin prezență, dar și prin donații, un număr impresionant de gherleni.

Aceștia au avut parte de un spectacol umanitar, pe scena Casei de Cultură din Gherla urcând Adi Buză, Felix Gălan, Ciprian Picovici, Cristina Moșuțan, Marinela Istici, Ioana Câmpean, Diana Roman, Vlăduț Lazăr, Ciprian Peteleu, orchestra condusă de Nelu Boca și grupul de dansatori ”Valea Someșului.”

”Din fericire, foarte multă lume s-a alăturat acestei campanii și sperăm ca în continuare, până când reușim să obținem suma necesară de bani, să ne fie tot așa alături. În momentul când noi ne-am gândit să demarăm această campanie nu am crezut niciodată că vom ajunge la acest nivel de mediatizare și de implicare, atât a autorităților, cât și a oamenilor, în general”, a declarat pentru Someșeanul.ro Dan Astalâș de la SMURD Colina, unul dintre inițiatorii campaniei umanitare.

Acesta a mai spus că ecourile campaniei desfășurate de el și colegii lui au depășit granițele României, mai multe fundații din străinătate (Olanda, Franța sau Germania) arătându-se dispuse să se alăture campaniei de ajutorare a paramedicului Florin Benea.

”Este foarte greu atunci când cei care vin să salveze vieți au nevoie de ajutor și până să fie salvați trebuie să facă apel la o lume întreagă ca să-i poată ajuta. Toate speranțele sunt în acești bani cu care el (n.r. Florin Benea) să reușească să facă această operație. Ideea noastră este să-i menținem moralul sus și să creadă că va fi bine. Și noi credem că va fi bine, prin această campanie, să reușim să strângem banii. Timpul este vital în cazul lui. Avem nevoie de acești bani acum, ca el să poată să plece cât mai repede să-și continue tratamentul în străinătate”, ne-a declarat medicul Ziana Motora din cadrul UPU SMURD Cluj.

”În sufletul meu e o tristețe pentru că e nevoie să cânți în asemenea situație. Am venit cu foarte mare drag pentru că la asemenea evenimente nu îmi permit să lipsesc. Cred că, dacă suntem optimiști, se vor obține rezultate și Florin va fi bine”, este de părere Marinela Zegrean Istici, unul dintre artiștii care au urcat pe scenă.

Acesta este doar unul din șirul lung de evenimente filantropice organizate pentru susținerea luptei pe care paramedicul dejean Florin Benea o duce pentru a supraviețui.

Citiți și: Fă o faptă bună! Salvează viața unui salvator!

Serie de evenimente caritabile pentru paramedicul dejean Florin Benea

În același timp, colegii lui Florin de la SMURD Cluj desfășoară numeroase activități de strângere de fonduri pentru ca în final să se ajungă la suma de 150.000 de euro, sumă necesară pentru operația de transplant de măduvă, care îi va salva viața lui Florin Benea .

Cei care doresc să doneze o sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea, o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

https://www.facebook.com/album.php?fbid=882178525178249&id=467241263338646&aid=1073741925

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More