Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cine sunt cei trei tineri care au tâlhărit un bărbat într-un hotel din Dej

0 1.664

La data de 26 februarie a.c., cele trei persoane reținute de polițiștii de la Dej pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost prezentate în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Dej care au dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile.

Potrivit portalului instituției Judecătoriei Dej, cei trei au fost prezentați în fața instanței de judecată, care a încuviințat cererea procurorilor și au dispus arestarea preventivă pentru Alin Dorin Chifor, Gheorghe Florin Farcaș și Ioana Anamaria Niste.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 24 februarie, în jurul orei 21:00, doi tineri de 19 și 23 de ani, din comunele Bobâlna și Gâlgău, împreună cu o tânără de 26 ani din municipiul Dej, ar fi furat suma de 80 de lei din camera unui hotel situat pe raza municipiului Dej.

Aceștia ar fi pătruns în camera în care se afla un tânăr de 27 de ani, din Piatra Neamț, județul Neamț, și i-ar fi sustras banii prin amenințare.

Cei trei au fost identificați de polițiști, iar la data de 25 februarie au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 226, rap. la art.224, art.223 alin.2, Cod proc. Penală rap.la art.202 al.1 – 3 C.P.P., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor

C.A.D. cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată în formă continuată, prev. de art. 233 alin. (1) și art. 234 alin. (1) lit. a) și d) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen. (cele două acțiuni, respectiv cea de la ora 21:30 și cea de la ora 00:00), art. 38 alin. (1) C.pen. (persoane vătămate …. și …), art. 77 alin. (1) C.pen. și art. 44 alin. (1) din C.pen.,

FFG cercetat pentru săvârșirea a: două infracțiuni de tâlhărie calificată în formă continuată, prev. de art. 233 alin. (1) și art. 234 alin. (1) lit. a) și d) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen. (cele două acțiuni, respectiv cea de la ora 21:30 și cea de la ora 00:00), art. 38 alin. (1) C.pen. (persoane vătămate …și …..), art. 77 alin. (1) C.pen.,

NIA cercetată pentru săvârșirea a: două infracțiuni de complicitate la tâlhărie calificată în formă continuată, prev. de art. 48 alin. (1) rap. la art. 233 alin. (1) și art. 234 alin. (1) lit. a) și d) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen. (cele două acțiuni, respectiv cea de la ora 21:30 și cea de la ora 00:00), art. 38 alin. (1) C.pen. (persoane vătămate …și …..), art. 77 alin. (1) C.pen.

pe o perioadă de 30 de zile, pentru fiecare inculpat începând cu data de 26.02.2020, ora 19,00 până la data de 26.03.2020,ora 19,00 inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului inculpatului C.A.D de respingere a propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate sau de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului inculpatului F.F.G de respingere a propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate sau de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului inculpatului N.I.A de respingere a propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate sau de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Stabileşte onorariu în favoarea avocatului din oficiu avocat Tomoş Liana, în substituirea avocatului Tomos Mircea Attila pentru inculpatul C.A.D.suma de 313 lei, care se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei. Stabileşte onorariu în favoarea avocatului din oficiu avocat Balint Kinga, pentru inculpatul FFG suma de 313 lei, care se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei. Stabileşte onorariu în favoarea avocatului din oficiu avocat Văscan Florin , pentru inculpata NIA suma de 313 lei, care se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 26.02.2020 ora 19,00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More