Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinematografele se redeschid pe 28 mai în România

0 76

Veste bună pentru cinefili. În curând se deschid cinematografele, însă clienții trebuie să respecte în continuare anumite condiții.

În primul weekend de redeschidere, adică 28, 29 şi 30 mai, sălile de cinema vor funcţiona la o capacitate de 50% asta înseamnă că între spectatori va fi un scaun liber, atât în stânga şi în dreapta dar şi în faţă şi în spate.

Dacă facem un calcul simplu, asta înseamnă că cel mai mare lanț de cinematografe din ţară, ar putea să primească la fiecare peliculă aproape 5.000 de spectatori. Sigur, în săli separate.

Masca poate fi dată jos în timpul filmului în anumite condiții

Vom purta în continuare masca de protecţie însă o vom putea da jos ori de câte ori consumăm produsele de la bar – fie că mâncăm popcorn sau dacă ni se face sete.

Partea cea mai bună este că cei din industrie au pregătit filme noi. Vor fi patru premiere în primul weekend iar la unele sunt şi reduceri.

De la începutul lunii viitoare veştile devin din ce în ce mai bune. Cinematografele vor mări capacitatea la 70% din totalul locurilor, fără distanţare, însă doar dacă rata de infectare se menţine sub 3 la mia de locuitori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More