Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinste eroilor neamului! Ziua Armatei, sărbătorită azi la Dej – FOTO/VIDEO

0 49

Ca în fiecare an în data de 25 octombrie, Ziua Armatei Române s-a sărbătorit și azi la Dej, marcându-se 72 de ani de la victoria finală pentru eliberarea Transilvaniei de Nord de sub ocupația hortystă (1944).

Manifestările au debutat dimineață cu premierea câștigătorilor la concursurile sportive organizate de Garnizoana Dej, la care au fost invitați reprezentanți ai instituțiilor locale.

După ceremonia de la Garnizoana Dej, manifestările au continuat de la ora 12 în Cimitirul ”Dealul Florilor”, unde a avut loc un ceremonial militar-religios la Monumentul Eroilor, urmat de obișnuita depunere de coroane și jerbe de flori.

La ceremonii au participat reprezentanți ai Primăriei Dej, în frunte cu primarul Costan Morar, ai Consiliului Județean Cluj, prin consilierul județean Marius Mînzat, ai Consiliului Local Dej și ai instituțiilor publice locale, o coroană de flori fiind depusă și de Cabinetul parlamentar al deputatului Cornel Itu. Totodată, jerbe și coroane de flori la Monumentul Eroilor au fost depuse de reprezentanți ai Spitalului Municipal Dej, ai Spitalului Penitenciar Dej, ai instituțiilor de învățământ și ai societăților comerciale, ai partidelor politice, dar și de o grupă de copii de la Grădinița Piticot din Dej.

Seria de manifestări s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1262716393791125.1073742324.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More