Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cioban rănit, transportat cu ATV-ul de jandarmii montani – FOTO

0 66

cioban ranit transportat cu ATV-ul de jandarmi

Doi ciobani s-au luat la ceartă, unul dintre ei fiind bătut de către proprietarul stânei. Rănit fiind, ciobanul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat cu ATV-ul la ambulanță de către jandarmii montani.

Aceștia au fost informați aseară prin intermediul 112 că între doi ciobani de pe muntele Crăciunel a izbucnit un scandal.
Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Tureac a fost agresat de șeful său, în vârstă de 58 de ani din localitatea Rodna, proprietarul unei stâne de bovine.

După ce au consumat băuturi alcoolice cei doi s-au certat, iar bărbatul din Rodna i-a aplicat angajatului său lovituri care i-au provocat acestuia mai multe răni: contuzii, exfoliaţii faciale, traumatism hemitoracic drept şi traumatism membru inferior stâng.

Din cauza rănilor suferite, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă pentru că ambulanța nu a putut pătrunde în zonă din cauza terenului accidentat, jandarmii l-au transportat pe bărbat cu ATV-ul din dotare circa 6 km până la ambulanță. Echipajul medical a făcut apoi transferul victimei la spitalul orășenesc din Năsăud.

Jandarmii spun că vor continua verificările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs scandalul, urmând a se lua măsurile legale împotriva agresorului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More