Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ciolacu vrea demiterea Guvernului. Legislativul „nu mai reprezintă voinţa poporului”, spune el

0 985

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură în actuala sesiune parlamentară şi a apreciat că, în acest moment, Legislativul „nu mai reprezintă voinţa poporului”.

Vom încerca să strângem cât mai multe semnături. Ar fi o premieră în politica românească, după şase luni de la alegeri, să pice un guvern. De obicei pică la sfârşitul mandatului, dar începe să se creeze o masă critică. De la fiecare moţiune simplă depusă pe fiecare ministru, se strâng mai multe voturi, când vine votul final, a afirmat liderul social-democrat, citat de către Agerpres.

Eu mi-aş dori să ajungem la putere după ce negociem cu viitorii parteneri un program de guvernare şi priorităţile în care trebuie să se încadreze România şi un Guvern normal, a precizat Marcel Ciolacu, adăugând că nu exclude varianta alegerilor anticipate. Acesta mai susţine că dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea cu totul şi cu totul altă structură

După 90 de zile de la alegeri îl anunţ pe domnul preşedinte Klaus Iohannis că în acest moment Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului, a spus preşedintele social democraților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More