Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circ în Parlament. Protestatarii au ocupat holuri și scandează: ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”

0 355

Unsprezece protestatari Rezist se află pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi strigă ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”.

Aceştia au şi pancarte cu mesaje precum: „Dragnea, vărul lui Erdogan, copilul lui Putin” sau „Democrația moare. România, trezește-te!”.

Se scandează „Libertate” și „DNA să vină să vă ia”. Asta în timp ce Viorica Dăncilă își susține discursul în Parlament,  legat de stadiul pregătirilor pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România în primul semestru al anului 2019.

Agenţii de pază din Palatul Parlamentului spun că ar fi fost invitaţi de parlamentarii USR. Aceștia au încercat să îi evacueze pe protestatari și au început să-i împingă, însă aceștia s-au așezat pe jos, în lanț uman, făcând imposibilă misiunea agenților.

Discursul premierului Viorica Dăncilă a ținut 45 de minute. După discurs aceasta a părăsit sala de plen împreună cu mai mulți miniștri, printre care și Meleșcanu, care este apostrofat că a tăiat din secțiile de vot pentru diaspora. Se scandează „Diaspora, diaspora”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More