Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circ politic în Sălaj. Oficialitățile, poze cu o femeie imobilizată la pat

0 1.273

„O viață cât un centenar” se vrea a fi un program de mediatizare a poveștilor de viață ale românilor născuți în preajma Marii Uniri. Însă posibil ca acest program să devină nimic altceva decât un nou mijloc politic de a ieși în evidență.

Jurnaliștii adevărul.ro au surprins gestul oficialităților sălăjene în ceea ce o privește pe Ana Ignăţiel, gest care seamană cu un priveghi, după cum au notat aceștia. Momentul care s-a dorit a fi o omagiere a fost transformat, însă, într-un „priveghi” au scris corespondenții adevărul.ro

Femeia, stabilită la Zalău, este una dintre persoanele ajunse la venerabila vârstă de 100 de ani și astfel ea se încadrează în programul „O viață cât un centenar”, program lansat la mijlocul lunii aprilie 2018 în semn de preţuire faţă de românii care s-au născut în anul Marii Uniri. Totul a luat însă o altă întorsătură deoarece din pozele postate pe Facebook apare o femeie imobilizată la pat în jurul căreia oficialitățile se înghesuie pentru „a da bine la cameră”.

Într-un ton trist articolul din adevărul.ro concluzionează: Cum sărbătorita este imobilizată la pat, „oaspeţii” s-au adunat în jurul său, ţinând în mâini tortul tricolor, cu lumânări, i-au acoperit trupul în drapelul naţional şi i-au pus flori la capătâi. Dacă actiunea a fost una bine intenţionată, rezultatul nu a fost unul tocmai reuşit.

Articolul complet îl găsiți aici.

Sursă: adevărul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More