Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circa 320 de persoane vaccinate în afara centrelor permanente, în mini-vacanţa de Rusalii în Bistrița-Năsăud

0 58

Circa 320 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 în afara centrelor permanente, în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe perioada mini-vacanţei de Rusalii, potrivit datelor comunicate marţi de Instituţia Prefectului.

Aproape jumătate dintre aceste persoane vaccinate în intervalul menţionat au făcut rapelul.

Sâmbătă, pe platoul din faţa Sălii Polivalente din municipiul Bistriţa, a fost organizat un centru mobil de vaccinare unde a fost administrat serul Johnson&Johnson, fiind imunizate în total 120 de persoane.

Luni, echipele mobile de vaccinare au ajuns în localităţile Ciceu Giurgeşti, Ciceu Mihăieşti şi Reteag, unde 156 de persoane au făcut rapelul la vaccinul Pfizer, în timp ce numărul celor care au venit pentru prima dată la vaccin a fost de doar 45, aceştia primind doza unică de la Johnson&Johnson.

În perioada 24-29 iunie, echipele mobile vor ajunge în alte 18 comune din judeţ.

Potrivit celor mai recente date comunicate de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, numărul total de persoane vaccinate cu rapel în judeţ este de peste 54.000. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More