Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulaţia din zona gării Dej dată peste cap de nişte arbori – FOTO

1 1.632

Ieri după-masă, 26 octombrie, primăria municipiului Dej a anunţat că pe strada 1 Mai, în zona Staţiei C.F.R. Dej circulaţia va fi întreruptă. Cauza principală, arbori care puneau în pericol locuinţe, dar şi circulaţia.

Ieri după-masă, 26 octombrie, circulaţia pe strada 1 Mai din Dej, în zona Staţiei C.F.R., a fost dată complet peste cap. Cauza principală a fost reprezentată de nişte arbori, afectați de condițiile meteorologice din ultimele zile, arbori care puneau în pericol locuințe, dar și circulația din zona Gării Dej- Călători.

Însă prin eforturile comune ale echipelor Serviciului Administrării Domeniului Public al Primăriei Dej, împreună cu Detașamentul de Pompieri Dej, Poliția Națională și Poliția Locală Dej, întreaga problemă a fost rezolvată, în aceeaşi zi, în jurul orei 21:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Ce sa cred?! Ieri dimineață la ora 08 toți se uitau la arborii în cauza. Și în loc sa facă un plan de acțiune care sa nu cuprindă intervalul orar care aduce un zilele de vineri cel mai mare flux auto în zona au preferat sa intervină docmai atunci. Oricum i-a prins întunericul. Dar ce sa mai spun atâta timp cât la terminare s-a făcut poza de grup. Țintă prinsa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More