Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulația rutieră închisă patru zile între Gherla și Mintiu

0 543

Circulația rutieră va fi închisă timp de patru zile între Gherla și Mintiu Gherlii pentru lucrări la calea ferată.

După ce la finalul săptămânii trecute s-a închis circulația rutieră între Dej și Mănăstirea pentru efectuarea de lucrări de reparații la calea ferată, aceeași măsură este luată și pe drumul județean 172F între Gherla și Mintiu Gherlii, pentru patru zile săptămâna viitoare.

”Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă pe calea ferată, precum şi pentru o mai bună desfăşurare a traficului rutier, este necesar a se executa lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată de la KM CFR 34+790, între stațiile Gherla – Dej, la intersecția liniei 412 Apahida – Dej cu DJ 172F, str. Mintiului.

Pentru executarea lucrărilor la linie este necesară închiderea circulației rutiere pe ambele benzi de circulație la trecerea la nivel mai sus menționată începând cu data de 13.07.2021 ora 07,00 până în data de 16.07.2021 ora 18,00.

Vă rugăm să ne acordați sprijinul dumneavoastră pentru ca aceste lucrări să se execute în deplină siguranță folosind rute ocolitoare”, informează cei de la CFR.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More