Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulația rutieră pe autostrada A3 închisă din cauza unor lucrări

0 70

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe bretelele nodului rutier Turda care fac legătura între autostrada A3 (Gilău – Câmpia Turzii) și DN 1 (Turda -Alba Iulia), se va închide în perioada 17.09.2016, ora 20:00 – 18.09.2016, ora 08.00.

Restricţia de circulaţie se impune din cauza executării lucrărilor de montare a grinzilor prefabricate aferente pasajului de pe breteaua 2 a autostrăzii Sebeș-Turda care supratraversează bretelele nodului Turda.

Traficul rutier în această perioadă se va desfăşura astfel:

pentru relația Turda – Gilău și retur, circulația va fi deviată pe DN 1;
pentru relația Turda – Câmpia Turzii și retur, circulația va fi deviată pe DN 1, Turda – DN 15 – Câmpia Turzii;
pentru relația Gilău – Câmpia Turzii și retur, circulația se poate desfășura pe A3.

De asemenea, în perioada 19.09.2016, ora 20:00 – 20.09.2016, ora 08.00 circulaţia rutieră pe autostrada A3, între nodul rutier Turda şi nodul rutier Câmpia Turzii, va fi închisă. Restricţia de circulaţie se impune din cauza executării lucrărilor de montare a grinzilor prefabricate aferente pasajului de pe breteaua 1 a autostrăzii Sebeș – Turda care supratraversează autostrada A3 în zona km. 8+350.

Traficul rutier în perioada menţionată se va desfăşura astfel:

pe DN 1, Turda- Nod A3, Turda – A3, Gilău
pe DN 15, Turda – Câmpia Turzii
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More