Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulație în condiții de iarnă în județul Cluj. Unele drumuri județene, acoperite de polei

0 194

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de marţi, 16 ianuarie, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii specifice de iarnă.

În contextul în care în ultimele 24 de ore temperaturile înregistrate s-au situat sub nivelul de zero grade Celsius, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de ieri, luni, 15 ianuarie, s-a intervenit pe nu mai puțin de 24 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 13 utilaje, fiind folosită pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului o cantitate de 90 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează pe 8 drumuri judeţene, cu 5 utilaje.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 – zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje, fiind folosită o cantitate de 75 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră, pe raza Lotului 2 se acţionează pe 6 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More