Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulație în condiții de iarnă în Bistrița-Năsăud

0 45

Ninsoarea abundentă care a căzut în cursul nopții și dimineața în zona de munte a județului Bistrița-Năsăud a acoperit carosabilul, mai ales în zona Pasului Tihuța, unde pe șosea s-a adunat un strat gros de zăpadă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, ninge abundent pe DN 17 Bistrița – Vatra Dornei, în zona Pasului Tihuța, județul Bistrița – Năsăud, traficul desfășurându-se în condiții de iarnă, pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

În zona localității Mureșenii Bârgăului a avut loc o coliziune între două autocamioane, nesoldată cu victime, circulația fiind restricționată pe un fir. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să-și asigure o bună vizibilitate prin curățarea tuturor geamurilor autovehiculului și să reducă viteza.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More