Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Circulau cu arma în mașină, fără nicio grijă. Polițiștii le-au confiscat arma și cartușele

0 66

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au identificat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă şi trei cartuşe.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor, un bărbat de 44 de ani din comuna Copalnic Mănăştur şi un băimărean de 58 de ani, au fost depistate în timp ce se deplasau cu un autoturism de teren pe un drum comunal de pe raza comunei Copalnic Mănăştur.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate poliţiştii au găsit o armă letală şi trei cartuşe aferente armei, cu capsele nepercutate.

Verificările efectuate au relevat că cei doi bărbaţi nu deţin autorizaţii de vânătoare eliberate de gestionarul fondului de vânătoare iar posesorul armei, bărbatul din Copalnic Mănăştur, nu este autorizat pentru a deţine şi folosi arme şi muniţii.

Arma şi cartuşele au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More