Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cîțu – Circulația liberă până la 5 dimineața și alte propuneri pentru Paștele Ortodox

0 266

Premierul Florin Cîțu anunță reguli și restricții relaxate pentru sărbătorirea Paștelui Ortodox. Propunerile sale au ajuns la public printr-un mesaj pe Facebook.

Premierul va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%.

Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU: pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00; magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște; stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte), a scris premierul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More