Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clădirea Centrului Cultural „Arta” Dej este în plin proces de modernizare – FOTO

0 38

Primăria municipiului Dej informează că desfășoară în această perioadă lucrări intense de reabilitare și modernizare la clădirea Centrului Cultural ”Arta”.

Lucrările au vizat în prima parte scena, aceasta fiind extinsă, a fost realizat un nou sistem de încălzire, iluminat, cortină, au fost amenajate cabine pentru artişti, sală de repetiţii şi grupuri sanitare.

De asemenea au fost înlocuite geamurile, uşile şi  au fost reabilitate faţadele clădirii.

În această perioadă se intervine la reabilitarea spaţiilor de la intrare, la refacerea scărilor principale şi laterale, prin îmbrăcarea lor în granit, fiind amenajată şi rampă pentru persoanele cu handicap.

Ultima etapă a investiţiei vizează reabilitarea sălii de spectacol, unde vor fi schimbate: scaunele, mocheta, sistemul de iluminat, încălzire şi de siguranţă la incendiu.

„ Este o investiţie pe care mi-am dorit să o realizăm la  Centrul Cultural „Arta”, deoarece instituţia găzduieşte marea majoritate a evenimentelor cultural artistice ale municipiului şi era nevoie să fie modernizată, pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii demne de valoarea activităţilor pe care le organizăm acolo cu artiştii noştri, cu invitaţi, oameni de cultură şi copiii noştri talentaţi. Sunt lucrări ample, se lucrează intens astfel încât la  jumătatea anului, evenimentele cultural artistice să se poată desfăşura într-o clădire modernă”, a declarat primarul Costan Morar.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1091611404234959.1073742197.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More