Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clipul cu ”Cristi, bă Cristi” și Klaus Iohannis, viralul zilei pe internet – VIDEO

0 283

Cristi este cel mai rostit nume masculin în România în ultimele zile. A ajuns să fie atât de popular, încât a devenit viral pe rețelele de socializare.

Totul vine ca urmare a unui videoclip care s-a răspândit cu viteza fulgerului pe Internet, mai ales pe rețelele de socializare în ultimele zile.

Cine este Cristi? Pare a fi stăpânul unui câine, chemat de un biet bărbat să-l salveze de mușcăturile câinelui. Și câinele trage cu dinții de cizmele de cauciuc ale bărbatului, iar acesta îl strigă cu disperare pe stăpânul ”Cristi” să-și potolească patrupedul.

De aici, n-a fost nevoie decât de câteva click-uri pentru ca videoclipul să devină viral. Sute de glume, meme-uri, poze și videoclipuri au apărut pe internet imediat după viralizarea videoclipului original.

Cel mai distribuit dintre toate este cel cu președintele Klaus Iohannis, care este întrerupt în timpul unei conferințe de presă de strigătele isterice ”Cristiiii, bă Cristiiiii”. Șeful statului tace, este deranjat de zgomote și se uită în jur nedumerit: Cine este Cristi?

https://www.youtube.com/watch?v=sHo_-0ZvMvE

Vedeți mai jos alte parodii care au apărut pe această temă:

https://www.youtube.com/watch?v=tS2m3QP9bUA

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More