Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clubul Budokan Ryu din nou pe podium

0 270

Sportivii clubului dejean Budokan Ryu s-au arătat, din nou, a fi la înălțime în ceea ce privește competițiile din cadrul Campionatului Național de Karate.

Weekendul trecut (18-19 mai 2019) s-a desfășurat la Târgoviște, Campionatul Național de Karate WUKF pentru cadeți, juniori și seniori.
Competiția a fost organizată de către Federația Română de Karate WUKF, la linia de start aliniindu-se 388 de sportivi din 54 de cluburi afiliate din țară.
Ziua de sâmbăta a fost dedicată probelor de KATA (măiestrie) atât individual cât și echipe, iar duminică a fost rezervată probelor de KUMITE (luptă).

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu un lot de 8 sportivi, aceștia participând toți la probele de kumite, atât individual cât și echipe.
Sportivii s-au manifestat la înălțime, rezultatele fiind foarte bune pentru aceasta etapă de pregătire, întrucât miza cea mare o reprezintă Campionatul Mondial de Karate WUKF care va avea loc la finalul lunii iunie, în Bratislava.

Astfel, rezultatele finale obținute de sportivii Budokan Ryu au fost 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz, după cum urmează:

MEDALII DE ARGINT – Vicecampioni Naționali

CICEOVEAN LUCA, CIMPAN DAN, VADEAN CATALIN, VARAN DARIUS – kumite echipe 14-15 ani

VADEAN CATALIN – kumite individual masculin 13 ani -65kg

CAMPAN DAN – kumite individual masculin 13 ani -55kg

MEDALII DE BRONZ

CICEOVEAN LUCA – kumite individual masculin 14-15 ani -55kg

COSTEA ALEXIA – kumite individual feminin 13 ani +60kg

PANESCU ALEXANDRU – kumite individual masculin 16-17 ani -65kg


Sportivul Pănescu Dorin, care în momentul de față este transferat temporar la CS Politehnica Cluj, pe perioada studiilor, a reușit performanța de a obține titlul de Campion Național la categoria de Kumite Echipe masculin seniori. De asemenea, sportivele POP IULIA și MAN DENISA, au avut o evoluție bună, reușind să ajungă până în optimile clasamentului.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More