Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clubul Budokan Ryu, performanțe peste performanțe

0 824

Ultimele două weekenduri au fost pline de activități pentru sportivii Budokan Ryu, mai precis pentru grupele de performanță copii. Astfel, weekendul trecut au participat la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARATE WUKF PENTRU COPII, competiție organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF la Sighișoara, unde CS Budokan Ryu a participat cu 5 sportivi pentru această categorie de vârstă.

Competiția a avut o participare foarte bună, astfel nu mai putin de 69 de cluburi afiliate s-au înscris cu un număr total de 652 de sportivi. Timp de două zile, aceștia au concurat atât la individual cât și la echipe, atât la probele de kata cât și cele de kihon și kumite.
Sportivii dejeni au reușit să obțină rezultate bune la acest concurs, astfel SFECHIȘ ALISIA a obținut medalie de bronz la proba de kumite individual feminin, copii 9 ani. SZEKELY MARKUS s-a clasat pe locul 4 la proba de kumite individual masculin 10 ani. SFECHIȘ ALISIA ȘI POP ANA MARIA au obținut de asemena locul 4 la proba de kumite echipe rotativ feminin 9-10 ani, iar POP ANA MARIA, CÂMPAN DAN și NEMETI MĂDĂLINA au reușit să ajungă până în optimi.
De asemenea în perioada 24-25 martie a avut loc, la Târgu Mureș, Cupa Dragon Do la Karate WUKF, organizată sub egida aceleași federații, unde aceiași sportivi au reușit să obțină o medalie de aur, una de argint și două de bronz:
SFECHIS ALISIA – Medalie de aur
NEMETI MADALINA – Medlaie de argint
POP ANA MARIA  – Medalie de bronz
CAMPAN DAN – Medalie de bronz
Toate medaliile au fost obținute la probele de kumite individual.

Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More