Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Clubul Copiilor Gherla a desfășurat Concursul Regional de Meşteşuguri Tradiţionale – FOTO

0 93

mici mestesugari  gherlaClubul Copiilor Gherla a desfășurat Concursul Regional de Meşteşuguri Tradiţionale, Micii Meşteri-mari, ediţia a III-a, 2015, pe douᾰ categorii: participare indirectă cu lucrări și participare directă. La această manifestare au participat cu lucrări copii din 10 județe din țară și din Republica Moldova.
Vineri, 12 iunie 2015, începând cu ora 10:00 s-a desfășurat Concursul cu participarea directă a peste 50 de copii din județul Cluj, elevi de la Seminarul Teologic Ortodox, Liceul Tehnologic Gherla, Liceul Teoretic Ana Ipatescu Gherla, Liceul Teoretic Petru Maior Gherla, Școala Gimnazială Nr. 1 Gherla, Clubul Copiilor Gherla și Dej și copii de la Gradinița Căsuța Fermecată Gherla. Imbrăcați în costume populare participanții au realizat și finalizat lucrări pe diferite meșteșuguri: pictură icoane pe sticlă, xilogravură, confecționat podoabe mărgele, modelare lut, pictură, confecționat obiecte decorative, împletituri, lucrări ce pot fi admirate în cadrul expoziției din incinta Clubului Copiilor Gherla, până în data de 19 iunie 2015.
O parte din lucrări vor fi expuse în vitrina Bibliotecii Municipiului Gherla.
Coordonarea activității este realizată de prof. Katona Daniela și prof. Ungur Tereza și va fi propusă pentru desfășurarea ei la nivel național .
In cadrul Clubului Copiilor Gherla au fost descoperite si promovate talente, MĂDĂLINA IOANA CIUPE fiind selectată în echipa Champions United 2015 datorită performanțelor pe domeniul cultură.
Champions United 2015 este cel mai important eveniment de promovare a performanței în educație, destinat liceenilor din România. Evenimentul va avea loc între 17-23 iulie 2015, în capitala europeană a tineretului – Cluj Napoca, și va reuni 200 de liceeni cu performanțe deosebite din țara noastră, 50 de profesori de top și părinți cu implicare deosebită în proiecte educaționale, 20 de mentori și 30 de alumni Creatori de viitor.
Agenda va cuprinde zile destinate celor mai noi tehnologii și aplicații, sesiuni despre finanțe și antreprenoriat, workshop-uri și studii de caz despre educația viitorului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.946392592090175.1073741996.467241263338646&type=3&uploaded=21

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More