Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: 10 noi infectați cu coronavirus. 9 persoane erau deja în carantină

0 7.484

Grupul de Comunicare Strategică anunță că în data de 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași).

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 17 ani și 89 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 11 pacienți, din care doi în stare gravă.

„În urma testării de ieri 19 martie 2020, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj, din care 9 erau în carantină (5 femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27-51 ani) și o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare (a călătorit în Austria, Germania), internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) după ce a prezentat simptomatologie specifica. Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la SCBI Cluj-Napoca, fiind internate pe secţia dedicată, asimptomatici. Cei din carantină au venit din zona roşie, Italia”, transmite Prefectura Cluj.

În acest moment sunt internate la SCBI Cluj-Napoca 15 persoane depistate pozitiv cu Covid 19 din judeţul Cluj și o persoană este internată la SCBI Timișoara, numărul total al cazurilor confirmate fiind de 16. Din cele 140 teste de ieri, 10 au ieşit pozitive din Cluj, 2 din Mureş. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More