Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: A făcut accident cu amanta în mașină – VIDEO

0 952

Bătaie cu pumni şi picioare între două femei, marți seara, în urma unui accident în Cluj-Napoca, după ce nevasta şi-a prins soţul cu amanta în maşină.

Accidentul a avut loc pe strada Fabricii, după ce un autoturism a pătruns într-o intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Având în vedere că două persoane au fost ușor rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului a intervenit și ambulanța. Una dintre victime, o tânără care era pasager într-o mașină, primea îngrijiri în ambulanță la momentul în care o altă femeie, soția șoferului, a apărut la fața locului.

Imediat a izbucnit un scandal între soția șoferului și mama tinerei din ambulanță, aceasta din urmă fiind, se pare, amanta șoferului.

Cele două femei s-au luat la bătaie sub privirile uimite ale polițiștilor rutieri dar și ale trecătorilor, care nu știau ce se întâmplă.

„Ce căuta vagaboanda în maşină? Dar ce căuta el cu ea? A dus amanta la concert? Te omor, tu!”, se aude femeia strigând nervoasă pe stradă.

De amenințările soției înșelate nu a scăpat nici șoferul mașinii, care a avut cu greu curajul să se apropie de soție, stând mai aproape de ambulanță pentru a se interesa de starea de sănătate a amantei.

Potrivit ISU Cluj, accidentul nu a fost unul grav: ”Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranța locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragem persoanele din autoturisme.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More