Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj – Acțiune masivă de împădurire pentru anul 2019

0 134

Județul Cluj ar urma să beneficieze în acest an de o acțiune masivă de împădurire.

Conform unui comunicat de presă transmis de către deputatul PSD, Cornel Itu, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, interpelat de către reprezentatul PSD mai sus numit, ar fi afirmat că în anul 2019, în județul Cluj va fi împădurită o suprafață de 169 ha, din care 150 ha pe terenurile proprietate publică a statului administrate de Regia Națională a Pădurilor- Romsilva. Totodată acesta a declarat că valoarea acestor lucrări silvice de împădurire va fi suportată din fondul de conservare și regenerare a pădurilor.

Extinderea suprafeţei împădurite a României trebuie să fie o prioritate pentru toate autorităţile competente. Procesul de împădurire nu este doar un proiect de plantare, ci unul prin care se nasc păduri şi are ca scop educarea şi conştientizarea pe scară largă a populaţiei cu privire la importanţa pădurilor şi nevoia de acţiune în această direcţie.

Cornel Itu, deputat PSD

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More