Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Ambulanță blocată în nămeți. Echipa Cert Rescue a sărit în ajutor

0 658

Misiune de salvare dificilă a medicilor clujeni de pe ambulanță, sâmbătă seara, în sprijinul unei femei care trebuia transportată la spital. Ambulanța a rămas blocată în nămeți.

Echipele Cert Rescue au sărit sâmbătă seara în sprijinul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, după ce o autosanitară n-a mai putut continua drumul spre o pacientă care sunase la numărul unic de urgență 112.

Pacienta, o femeie din satul Muntele Bocului, comuna Băișoara, suferise un blocaj renal și necesita transportul la spital, motiv pentru care a solicitat intervenția ambulanței. Însă din cauza zăpezii masive ce acoperea carosabilul, ambulanța nu și-a mai putut continua drumul.

”Din cauza condițiilor meteo din ultimele 24 de ore, drumul a fost impracticabil Autospecialei de Ambulanță și a fost solicitat sprijinul Cert Rescue. O echipă operativă de 4 mașini a plecat spre locația menționată, a preluat echipajul SAJ și i-a dus până la pacientă”, spun reprezentanții Cert Rescue.

Femeia a fost stabilizată și transportată ulterior, tot cu mașinile Cert Rescue, alături de personalul medical, până la ambulanța ce a rămas blocată în zăpadă. De aici, pacienta a fost dusă cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More