Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cluj: Arhitectul șef al județului laudă lucrările de reabilitare ale fostei primării din Cuzdrioara

0 323

Fosta clădire care adăpostea Primăria comunei Cuzdrioara are din aceste zile o nouă înfățișare dar și o nouă utilitate, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

”Calitatea arhitecturii reprezintă o componentă definitorie care oferă identitate satelor. În acest context arhitectura clădirilor publice, fie că discutăm de construcții noi sau reabilitarea celor existente, trebuie să reprezinte un exemplu de bună practică care să poată fi urmat/preluat de comunitate. Exemplul reabilitării clădirii fostei primării a comunei Cuzdrioara din județul Cluj reprezintă tocmai asta – un exemplu de urmat atât pentru administrații cât și pentru comunitate”, transmite Claudiu Salanță, arhitectul șef al județului Cluj.

Acesta a lăudat frumusețea estetică a clădirii, dar a evidențiat și faptul că noua sa utilitate, de clădire multifuncțională, aduce un plus de valoare comunității locale.

”Clădirea nu este clasată ca și monument istoric însă are toate elementele necesare pentru a fi tratată ca și o construcție cu valoare ambientală. O clădire care face parte din memoria comunității și a locului. Acum a fost frumos reabilitată și transformată în clădire multifuncțională pentru comunitate. Felicitări administrației locale! Așa DA!”, a mai spus Salanță.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More