Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj | Bărbat ce acosta eleve de gimnaziu cercetat de poliție

0 393

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, este cercetat de poliție după mai multe plângeri primite din spațiul public. Acesta este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor.

Conform site-ului media știridecluj.ro un bărbat, de 36 de ani, este ținta unui dosar deschis pentru infracțiunea de corupere sexuală a minorilor. Bărbatul în cauză este bănuit de pedofilie deoarece în datele de 18 și 19 aprilie s-ar fi aflat în fața unei școli gimnaziale de pe raza municipiului Cluj și ar fi abordat elevele care ieșeau din incinta unitâții de învățământ.

De asemenea bărbatul ar fi manifestat gesturi obscene către elevele școlii gimnaziale căci Individul care stătea în zona școlii și aborda fetițele a fost identificat și urmează să fie adus la audieri. Acesta ar fi abordat fetițele cînd ieșeau de la școală. Într-o zi a fost găsit un organul genital la vedere și în altă zi a fost surprins cu mâna în zona intimă, în apropierea unei fetițe și avea în mână un telefon” se specifică pe același site media, știridecluj.ro

 Reprezentanții poliției au emis astfel un comunicat de presă în care se afirmă că: „La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca. În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi  în vederea găsirii acestuia şi tragerea lui la răspundere penală.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More