Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

”Cluj Blues Fest”, primul festival de muzică blues din Cluj

0 118

Cluj BLUES Fest

În perioada 7-8 noiembrie va avea loc la Cluj-Napoca prima ediție a festivalului de muzică ”Cluj Blues Fest”, organizat de Clujulcultural.ro și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu susținerea fundației Transilvania Leaders.

În cadrul celor două seri de festival organizatorii promit muzică de calitate cu formații din Ungaria, Bulgaria şi România, dar și un workshop de tehnici vocale realizat de apreciată artistă Aminda.

Concertele vor avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în aceeași sală unde au cântat Franz Liszt, în 1846, si Johannes Brahms, în 1879.

Înaintea concertelor, vor avea loc workshop-uri, demonstraţii de instrumente specifice genului și dezbateri cu personalităţi ale muzicii clujene. De asemenea, vor fi prezenţi cursanţi ai Academiilor de muzică din Cluj, iar amatorii de lectură vor avea la dispoziție un stand de carte și CD-uri de blues și jazz, amenajat de librăria Bookstory.

Artiştii invitaţi la prima ediţie sunt următorii:

  • Rareş Totu’s Midnight Sun (România)
  • Vasko the Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria)
  • Borsodi Blue Band (Ungaria)
  • Straight from the Bottle (România)

Biletele se vor pune în vânzare de vineri, 24 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), zilnic marţi-duminică, luni muzeul e închis. De asemenea, bilete se pot achiziţiona de la Librăria Bookstory, b-dul. Eroilor nr.6, orele 10.00-21.00

Preţul biletului pentru o zi de festival este de 40 de lei, iar abonamentul pentru cele două zile este de 60 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More