Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Bulevardul Muncii dar și zone din cartierul Mărăști, sub ape – VIDEO

0 230

După o ploaie de câteva ore în cursul nopții trecute, mai multe zone din Cluj-Napoca s-au găsit sub ape în această dimineață. Sistemul de canalizare nu a mai făcut față, iar multe străzi au fost inundate, făcând aproape imposibilă deplasarea mașinilor.

Cea mai gravă situație s-a regăsite în zona bulevardului Muncii, unde șoferii au surprins în trafic dificultățile cu care se confruntă.

„Toată apa de pe deal curge pe bulevardul Muncii, când va fi gata „pădurea” vom coborî cu caiacul direct”, a relatat un șofer pe Facebook.

Pe rețelele de socializare au curs imaginile cu străzile inundate din Cluj-Napoca, dar și mesajele de nemulțumire la adresa autorităților locale.

”Evitați bulevardul muncii către OMW. Pe lângă inundația care este, au pus băieții griblura, mi am fisurat parbrizul la 80 km/h”, a transmis un alt participant la trafic..

” ATENTIE! Pasajul din marasti(BENZINARIA MOL) Este inundata complet! Deja sunt masini blocate in apa!”, a transmis un alt șofer pe grupul Info Trafic jud. Cluj. Tot aici, alți participanți la trafic au anunțat că echipaje ale poliției sunt în teren pentru a gestiona situația dificilă cu care se confruntă clujenii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More