Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Copil călcat intenționat pe mână de o femeie beată – VIDEO

0 1.482

Scene greu de imaginat au fost surprinse zilele trecute pe o stradă din Cluj-Napoca, în cartierul Gheorgheni, unde un copil de 9 ani a fost abuzat de o femeie, în plină zi.

Scenele au fost filmate de o femeie și publicate pe Facebook chiar de tatăl copilului. Acesta mărturisește că băiatul lui de 9 ani a venit zilele trecute acasă din parc și i-a spus că o femeie din cartier l-a agresat, călcându-l pe mână. Bărbatul a căutat-o ulterior pe femeia agresoare, însă nu a mai găsit-o.

Ulterior, a primit aceste imagini video de la o vecină, martoră la incident, care i-a strigat femeii să-i dea pace copilului.

Conform martorilor, femeia este una cunoscută în cartier pentru că umblă pe străzi mai mereu sub influența alcoolului și se leagă de trecători. De această dată, victimă i-a căzut copilul de 9 ani. Acesta, prin împrejurări necunoscute, era căzut pe trotuar, la picioarele femeii, care ulterior l-a călcat intenționat pe mână cu toată greutatea, până l-a făcut pe băiat să țipe de durere. Abia la intervenția martorilor femeia l-a lăsat pe băiat în pace.

Tatăl minorului spune că se va adresa organelor de poliție, pentru a lua măsuri în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More