Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Criminal urmărit internațional, prins în centrul oraşului. A comis mai multe infracțiuni

0 775

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Shane O’Brien era căutat pentru uciderea Josh Hanson, într-un atac neprovocat care a avut loc în octombrie 2015 într-un local din Eastcote.

Criminalul era urmărit de către oamenii legii, care bănuiau că se ascunde într-o țară europeană, că și-a schimbat înfățișarea pentru a scăpa de urmărire. Polițiștii au anunțat și o recompensă de 50.000 de lire sterline pentru orice infirmații care pot duce la prinderea și arestarea lui.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More