Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj Crusaders a început campionatul cu o victorie clară cu Mureș Monsters

0 53

fotbal american Cluj Crusaders

Echipa de fotbal american Cluj Crusaders a avut un start excelent în noua ediție de campionat, începută în acest weekend și ajunsă la ediția a V-a.

Campionatul Naţional de Fotbal American (CNFA) a început în acest weekend cu meciurile echipelor din Conferinţa de Nord-Vest. Sâmbătă, Timişoara 89ers a învins, în deplasare, echipa maramureşeană, Baia Mare Miners cu scorul 44 – 0.

Duminică, clujenii de la Cluj Crusaders au primit vizita celor de la Mureş Monsters, echipă care participă pentru prima dată în campionatul intern de fotbal american. În ciuda vremii de afară, echipa condusă de Rafael Ruiz, a început în forţă partida. “Monştrii” de pe Mureş au încercat să ţină pasul cu ritmul impus de “Cruciaţi”, însă lipsa de experientă a oaspeţilor s-a oglindit, la sfârşitul primei reprize, pe tabela de marcaj – 32-0 în favoarea clujenilor.

Pe durata pauzei, majoretele de la Best Junior au încălzit atmosfera pentru cei aproximativ 50 de spectatori aflaţi la meci.

În cea de-a doua repriză, Crusaders au continuat să domine partida, însă într-un mod mai liniştit. Astfel, profitând de starea latentă a gazdelor, Mureş Monsters au reuşit să înscrie primele puncte într-un meci oficial.

Pentru Cluj Crusaders, Florin Oltean a înscris 3 touchdown-uri şi a transformat o conversie. De asemenea, Paul Cârjă, Cristian Feyer, Robert Kun şi Marius Chesovan au marcat fiecare câte 6 puncte, prin touchdown-uri. Francezii Jeremy David şi Timothe Maman şi-au adus contribuţia pe tabela de marcaj, după ce au transformat fiecare câte o conversie de 2 puncte. Andreas Dumitraşcu a fost singurul marcator de la Mureş Monsters.

Scorul final al meciului a fost Cluj Crusaders-Mureş Monsters 48-6.

Cluj Crusaders vor juca următorul meci la Timişoara cu rivala 89ers în 18 mai. Cel mai probabil, câştigătoarea acestui meci va ocupa prima poziţie a Conferinţei de Nord-Vest şi va organiza acasă prima semifinală a CNFA de la sfârşitul lunii iunie.

Săptămâna viitoare, în prima etapă a Conferinţei de Sud a CNFA, echipa Thunder Wolverines vor juca cu Bucureşti Rebels, iar Bucureşti Warriors se vor confrunta cu Bucureşti Predators.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More