Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cluj Crusaders îşi apără titlul de Campioană Naţională la fotbal american

0 451

Echipa clujeană de fotbal american, Cluj Crusaders, a câştigat în acest weekend Finala Campionatului Naţional de Fotbal American, reuşind să îşi apere titlul de campioană en titre.

Cluj Crusaders au ajuns în RoBowl IX în urma sezonului perfect, unde s-au clasat pe primul loc în sezonul regulat, fără înfrângeri, şi au trecut fără probleme de Bucureşti Warriors, în semifinală.

La Reşiţa, în ultimul şi cel mai important meci din al sezonului  din 2018, “cruciaţii” au reusit să se impună după o confruntare echilibrată cu echipa Bucureşti Rebels. Cu un început de meci greoi şi pe o ploaie torenţială, iscată din senin, Crusaders s-a dovedit a fi mai puternică și eficientă pe parcursul meciului, în timp ce Bucureşti Rebels nu au arătat coeziunea necesară pentru a face față ardelenilor.

În prima parte a meciului, echipa condusă de antrenorul mexican, Rafael Ruiz, a reusit să deschidă scorul prin Laszlo Tamas care a executat un  field goal de la apromaxiv 36 yarzi şi deschizând scorul cu 3 puncte.

Singurul touchdown al Finalei RoBowl IX a fost înscris de clujeanul George Scridon, câteva minute mai târziu, după o pasă aruncată în adâncime de quarterback-ul Paul Cârjă, urmat de extra punctul transformat de numărul 27. Defensiva clujenilor a oprit orice forma de atac venită din partea adversarilor, iar scorul de 10 la 0 a rămas neschimbat până la fluierul final al partidei.

Astfel, Cluj Crusaders au 4 finale câștigate și 7 prezențe din 8 la RoBowl-uri organizate în total, până în prezent, în timp ce Bucureşti Rebels au 3 RoBowl-uri câștigate din 4 finale disputate, 6 RoBowl-uri fiind organizate de la înființarea echipei.

Locul III a fost ocupat de echipa Timişoara 89ers care a învins, în finala mică, echipa Bucureşti Warriors cu scorul 19-7.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More