Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Decolteul unei reprezentante din comisia de votare, reclamat la BEJ de o femeie

0 659

O reclamaţie bizară a sosit la Biroul Electoral Judeţean din Cluj, în care o femeie înştiinţa autorităţile că o doamnă din comisia de votare are decolteul prea generos şi mai poartă şi dantelă neagră.

Oricând de amuzantă era reclamaţia, autorităţile au fost nevoite să trimită pe cineva care să verifice reclamaţia femeii.

Decolteu generos, reclamat la BEJ

Decolteul unei doamne din comisia de votare a deranjat o votantă, care nu s-a sfiit să o reclame pe doamna respectivă la Biroul Electoral Judeţean Cluj.

„Are un decolteu prea adânc şi poartă dantelă neagră”, a precizat femeia.

Autorităţile au fost nevoite să trimită pe cineva să verifice dacă decolteul femeii aducea, în vreun fel, prejudicii exerciţiului de votare, investigatorii constatând că nu se confirmă reclamaţia respectivă.

O altă sesizare a fost din partea unei membre a unui partid dintr-o secție de votare de la sat, care a sunat spunând că majoritatea membrilor din secție a vrut să asculte muzică, iar pe ea o deranja acest lucru.

„Muzica a fost oprită în secția respectivă”, au adăugat reprezentanții BEJ Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More