Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CLUJ: Femeie reținută pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

0 70

Poliţia a fost sesizată joi seara, de către un bărbat din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost contactat de către o persoană care s-a prezentat drept avocat şi care i-a adus la cunoştinţă că fiul său a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Conform celor comunicate telefonic, accidentul ar fi avut ca urmare rănirea gravă a două persoane, iar pentru soluţionarea pe cale amiabilă a cauzei, persoana respectivă i-ar fi solicitat 35.000 de euro.

În urma sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit prinderea în flagrant a unei femei, de 39 de ani, din Brăila, în momentul în care aceasta s-a prezentat la domiciliul reclamantului, din Cluj-Napoca, pentru ridicarea banilor.

Asupra femeii au fost găsiţi peste 10.000 de lei şi 760 de euro, bani susceptibili a proveni din activităţi ilicite. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi seară, cu puţin timp înainte de a fi prinsă în flagrant, femeia ar fi ridicat 6.200 de lei de la o femeie, din Cluj-Napoca, prin folosirea aceleiaşi metode.

De asemenea, femeia este bănuită că ar fi procedat la fel, la data de 15 septembrie a.c., când s-ar fi prezentat la domiciliul unei persoane vătămate, din Cluj-Napoca, de unde ar fi ridicat 4.100 de lei. Anterior acestui moment, persoana vătămată ar fi fost contactată telefonic, fiindu-i comunicat faptul că o rudă ar fi fost implicată într-un accident rutier grav.

Femeia depistată a fost reţinută de către poliţişti, iar magistraţii au emis pe numele acesteia un mandat de arestare preventivă.

 

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.                   

Poliţiştii clujeni recomandă să nu trimiteţi sume de bani unor persoane necunoscute şi să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori aveţi suspiciuni cu privire la faptul că aţi putea fi următoarea victimă a unei infracţiuni de înşelăciune!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More