Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj: Grevă administrativă față de abuzurile PSD-ALDE

0 1.209

Președintele Consiliului Județean Cluj face apel la o grevă administrativă împotriva abuzurilor PSD-ALDE în ceea ce privește bugetul pe 2019.

Președintele Consiliului Județean Cluj a lansat un atac asupra coaliției de guvernare PSD-ALDE și a proiectului de buget pentru anul 2019. Acesta numește acțiunea guvernanților „un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor județene performante”.

Conform comunicatului de presă reprezentantul Consiliului Județean Cluj consideră bugetul „o încărcare majoră a bugetului Consiliului Județean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiții este pus serios în dificultate.”

„Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiții. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziție pentru drumuri județene” a afirmat președintele Consiliului Județean Cluj.

În acest mod Consiliul Județean Cluj cere celorlalte administrații publice să intre în grevă administrativă, deoarece aceste măsuri ale PSD-ALDE sunt abuzuri, după cum consideră Alin Tișe.

„Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare. În această situație, fac apel la administrațiile publice locale care se regăsesc în situații similare nouă și le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacție față de abuzurile noii Legi a bugetului de stat” a mai transmis președintele Consiliului Județean Cluj.    

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More