Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca – Eliberarea cazierului se va face la o nouă locație

0 435

Eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va face la o nouă locație din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, începând cu data de 18 noiembrie, eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va face din noua locație de pe strada Corneliu Coposu, nr. 167.

În contextul implementării la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj  a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul ”Reabilitare, creșterea eficientei energetice, gestionarea eficientă a energiei la imobile existente corpurile C2 și C20, modificări  interioare, amenajare spații de lucru în pod existent (C2) amenajare incintă și refacere împrejmuire la I.P.J. si D.J.I. CLUJ”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie 3.1. – sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, vă informăm că începând cu data de 18 noiembrie a.c., eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor pentru integritate comportamentală se va face într-o nouă locaţie din Cluj-Napoca, str. Corneliu Coposu, nr. 167, parter, după următorul program:

Luni-Joi: 08:30 -14:30

Miercuri: 16:00- 18:00

Vineri: 08:30-13:30

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More