Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca – „Guvernul de analfabeți și de incompetenți”, discurs al unui actor la final de spectacol – VIDEO

0 130

Actorul Marius Manole a ținut un discurs prin care a îndemnat publicul să susțină protestul magistraților.

Finalul unui spectacol de teatru susținut la Cluj-Napoca a fost dominat de imaginea actorului Marius Manole, care printr-un discurs a îndemnat publicul să susțină magistrații, care au protestat în ultimele zile față de modificările aduse legilor justiției, scriu cei de la Republica. Actorul a criticat dur actuala situație în care se află justiția românească și a atacat actualul guvern numindu-l unul de „analfabeți și incompetenți”.

„Suntem la Cluj, într-un oraș în care ne-am fi dorit cu toții după acest spectacol să ne întrebăm: Oare așa se întâmplă în alte țări? Din păcate am recunoscut foarte bine situația din țara noastră. 

Suntem la Cluj, unde magistrații dvs au avut o reacție impecabilă și noi, actorii, am hotărât să fim de partea lor, să-i susținem pe magistrați. Dl Danileț este undeva prin sală (aplauze).

Trecem printr-o perioadă extrem de periculoasă, credem noi, pentru țara noastră, în care nici nouă nu ne place să ieșim și să vorbim ca niște nebuni în fața dvs,  în loc să plecăm acasă, să nu ne vedeți pe noi așa cum suntem.

Din pacate suntem pe marginea unei așa de mari prăpastii, încât nu știm, dacă pierdem acest moment, dacă ne mai putem întoarce vreodată sau nu la ceea ce trebuia să fie o Românie liberă și democrată. Așa că noi, cel puțin, actorii, vă îndemnăm și pe dvs să luptăm pentru libertatea justiției și pentru ca guvernul acestei țări să ne reprezinte într-adevăr, nu să avem un guvern de analfabeți și de incompetenți (aplauze în picioare)”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More