Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cluj-Napoca – Nu mai puțin de șase persoane prinse cu „substanțe interzise” în acest weekend

0 174

Polițiștii clujeni au tras lozul câștigător în acest weekend. Au prins nu mai puțin de șase persoane care aveau asupra lor „pliculețe cu substanțe susceptibile de a fi interzise”.

Oamenii legii au efectuat în acest weekend mai multe acțiune ce au vizat traficul și consumul de droguri, anunță IPJ Cluj. Astfel, la data de 2 decembrie, în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au ridicat 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe Strada Răsăritului, din Cluj-Napoca. În mașină se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție au mai identificat 4 tineri care aveau asupra acestora pliculețe cu substanțe susceptibile a fi interzise. Așadar, la data de 30 noiembrie a.c, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au depistat, pe strada Anton Pann, un tânăr, de 22 de ani, din Baia Mare, cu un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra tânărului au fost găsite 6 pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă.

La data de  1 decembrie a.c., în jurul orei 14:45, polițiștii au identificat doi bărbați, din Aghireșu și Cluj-Napoca,  pe strada Anton Pann, din municipiul Cluj-Napoca, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București, din municipiu. În urma controlului corporal, a fost găsit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.